Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/functuda/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

LOCATION: Middelburg, South Africa

AREA: Stage 1 = 393m²

PROJECT YEAR: 2017

The Kruger’s residence has a beautiful view over the golf course.  The house is surrounded with established, large trees that we utilized to the fullest.  Each window and door was placed with a purpose and objective not merely for ventilation.

The living area is opened up with larger windows and doors.  The ceiling is raised and open trusses create a lovely livable family room. A mezzanine level -pajama lounge creates extra space the kids and overnight guests.